Profesionele Buitenverf die tegen een stootje kan

Buitenverf vraagt om kwaliteit, duurzaamheid en kleurvastheid. Want u wilt uw kozijnen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke natuurlijk langdurig beschermen tegen weersinvloeden. Daarom adviseren wij buitenverf van Sikkens. Deze hoogwaardige kwaliteitsverf gaat minimaal vier jaar, tot maar liefst 10 jaar mee. Zo houdt u uw woning tiptop! Sikkens heeft een ruim assortiment met traditionele verfkleuren. Zo is er altijd wel een kleur die past bij de uitstraling van uw huis.

Zoekt u een buitenlatex, bijvoorbeeld voor uw buitenmuren en lateien, dan kunt u bij ons kiezen uit de merken Sikkens en Colors Superieur.

Juist gereedschap

Voor een optimaal schildersresultaat heeft u vanzelfsprekend het juiste gereedschap nodig. Daarom heeft Hempel Verf & Creatief alles op het gebied van, zoals wij dat noemen, ‘non-paint’. Van schuurpapier tot kwasten, de kwaliteit bepaalt het eindresultaat. Een goede voorbehandeling is bijvoorbeeld onmisbaar en een goede kwast met lange haren houdt meer verf vast. Voor deze en andere tips en adviezen staan wij vanzelfsprekend klaar!

verf