Bij Hempel Verf vindt u altijd de juiste kleur. Met onze mengmachine kunnen wij maar liefst 35.000 kleuren maken. Uw kleur zit er dus altijd bij! Of combineer eens verschillende kleuren en ontdek de woningstylist in uzelf. Laat u inspireren of vraag ons om kleuradvies.

Kleur scannen

Zoekt u een specifieke, misschien wel afwijkende, kleur? Geen probleem! Wij scannen uw kleurvoorbeeld en ontdekken zo de juiste kleur.

Welke verf is geschikt?

Maar verf kiezen is meer dan alleen een kleur uitzoeken. Op welk materiaal gaat u verven? Op een steenachtige ondergrond, zoals wanden en plafonds, of op hout, metaal of kunststof? Met welke lak of beits is het materiaal nu afgewerkt? Moet de verf kras- en stootvast zijn en goed afwasbaar? Of zoekt u decoratieverf voor uw meubels en/of tafels? Onze adviseurs helpen u graag bij deze en andere vragen rondom uw schilderklus.

Merken: Colors, en Sikkens

Bij Hempel Verf bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Ons assortiment bestaat daarom uit professionele en semi-professionele merken. De binnenverf van Colors is een Semi-professioneel product op basis van terpentine/water en Sikkens is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel binnen en buitenschilderwerk.

Juiste gereedschap

Voor een optimaal schilderresultaat heeft u vanzelfsprekend het juiste gereedschap nodig. Daarom heeft Hempel Verf alles op het gebied van, zoals wij dat noemen, ‘non-paint’. Van schuurpapier tot kwasten, de kwaliteit bepaalt het eindresultaat. Een goede voorbehandeling is bijvoorbeeld onmisbaar en een goede kwast met lange haren houdt meer verf vast. Voor deze en andere tips en adviezen staan wij vanzelfsprekend voor u klaar!

kleuren