Spot-repair nodig?

Een aanrijding met een fiets, krassen door vandalisme, een te krappe bocht of een foutje in het parkeervak, uw auto heeft snel een kleine beschadiging of deuk te pakken. Met behulp van spot-repair herstelt u de schade in een handomdraai. Hiervoor bieden wij de hoogwaardige autolak van het topmerk Sikkens. Wij mengen de autolak in elke gewenste kleur (bij beschikken over de kleuren van alle auto’s van na de Tweede Wereldoorlog tot nu, dus ook oldtimers en klassiekers) en leveren dit in een handige spuitbus of lakstift. Ook vindt u bij ons een groot aantal kleuren van motoren, brommers en fietsen: in blik en/of spuitbus.

Kleurenscanner!

Hierdoor zijn wij in staat om iedere gewenste kleur autolak op maat voor u te maken, zonder hier extra kosten voor te rekenen. Naast de standaard uni-kleuren en RAL-kleuren, kunnen wij ook iedere metallic-kleur, parelmoer-kleur en speciale effectlak voor u afvullen in een spuitbus, lakstift of mengen in een blik.

Deze draagbare spectrofotometer meet de lakkleur vanuit verschillende hoeken en wordt vervolgens aangesloten op onze weegterminal met kleurencomputer. Die zoekt in een database met 300.000 kleurformules het optimale kleurrecept. Tevens is het apparaat ook een uitkomst bij het spuiten van auto’s of andere objecten waarvan geen kleurnummer of -code bekend is. De computergestuurde spectrofotometer meet zowel uni-kleuren, metallic kleuren, parelmoer kleuren en speciale effectkleuren.

 

 

 

 

Kleurcode

Zit de gewenste kleur er niet bij? Geen probleem, wij mengen de gewenste kleur in de winkel, met behulp van de kleurcode van uw voertuig. Want elke wagen heeft een specifieke kleur met een unieke kleurcode. Neem gerust een onderdeel of uw voertuig mee als u de code niet kunt vinden.

Overspuiten met blanke lak

De autolak van Sikkens is een basislak en moet altijd worden overgespoten met blanke lak.

De exclusieve autolak van Sikkens bestelt u in onze winkel of op www.autolakshop.nl.